/
1 View0
  • Băi alternante de Față | Sorin Capră | Herghelia
  • Tratament Hidrotermic – Băi Alternante de Picioare / Băi Contrastante
  • Știam, pe baza experienței de peste 20 de ani acumulate, că programul de la Herghelia este un remediu eficient pentru bolile cronice dar acum, în timpul pandemiei, am descoperit că programul de la Herghelia poate să ajute și în infecțiile acute cum este cea cu coronavirusul SARS- CoV2.

Băi alternante de față

🚑 Programul de la Herghelia ESTE FOARTE PUTERNIC ANTI-INFLAMATOR, PRIN URMARE EFICIENT ȘI ÎN VIROZE (infecții acute) și nu doar în boli cronice.
📢 Suntem în continuare în zona de hidroterapie. Tratamentul următor care vi-l prezint și recomand sunt băile alternate de față. Acest tratament este foarte eficient pentru tot ce ține de congestie nazală, senzație când nu mai poți să mai respiri sau rinoree, deja curg lumânările, curge nasul, pentru sinuzite, maxilare sinuzite frontale, fie că e vorba de sinuzită acută, fie că e vorba de sinuzită cronică alte alergii. Materialele necesare de care avem nevoie pentru acest tratament: foarte foarte simplu și la îndemâna fiecăruia. Două ligene medii unul în care avem apă caldă undeva la 40-42 de grade Celsius, iar în celălalt apă rece câteva cuburi de gheață. Aici avem nevoie de sare. Acum folosim la pachet dar e foarte bună sare de bucătărie clorură de sodiu. O mână bună de sare care vom introduce în apă caldă. Introducem această sare în apă rece nu e cazul, acolo introducem gheața s-a scos sare are o culoare frumoasă turcoaz și introducem două pliculețe astea undeva echivalează cu o mână bună de sare așa și introducem gheața în apă rece. Mai avem nevoie de o unealtă recipient cu apă fierbinte pentru că va trebui să mai completăm și bineînțeles o cană cu care vom completa ce avem nevoie de șervețele împachetate frumos sau ne împachetate hârtie igienică pentru că după fiecare schimbare după cele 30 de secunde care le va petrece în apă rece își va sufla nasul și apoi le introduce din nou față în apă caldă pentru 3-4 minute. Acestea fiind zise mai avem nevoie de un prosop care la final să își poată șterge fața. #Hidroterapie #TratamenteCuApa #TratamentHidrotermic

ACCESEAZĂ SEMINARIILE VIDEO GRATUITE!

metabolismul-carbohidratelorCovid-19 Prevenție

Dr. Moroșan Sorin medic șef la Centrul de Medicină Lifestyle Herghelia

În ultimii 24 de ani a consultat mai mult de 25.000 de pacienți, va prezinte în următorul serial subiectele de mai jos:

Titlurile:
1. Impactul dietei vegetariană în sindromul metabolic (fullHD) (39min)
2. Cum se dezvoltă diabetul zaharat și cum se poate trata eficient? (fullHD) (34min)
3. Cum să protejăm arterele? (fullHD) (38min)
4. Microbiota umană în sănătate și boala (fullHD) (33min)
5. Neuroni noi pentru un creier eficient (fullHD) (31min)
6. Alimentație pentru creier Part1 (fullHD) (33min)
7. Alimentație pentru creier Part2 (fullHD) (37min)
8. Melatonina (fullHD) (37min)
9. Secretele apei și beneficiile Hidroterapiei – As. șef. Sorin Capră (fullHD) (36min)

Covid-19 Prevențiemetabolismul-carbohidratelor