/
1 View0

Recapitulare Eveniment Live: Explorând “Principii Fundamentale de Nutriție Umană” la Biblioteca Națională a României, București

Într-o seară plină de descoperiri captivante, am adus la viață lumea nutriției umane în cadrul unui eveniment live memorabil la Biblioteca Națională a României din București! Împreună cu Dr. Dan Nicolae a fost prezentat subiectul “Principii Fundamentale de Nutriție Umană”, participanții au explorat secretele unei alimentații sănătoase și echilibrate, dezvăluind informații esențiale pentru un stil de viață sănătos.

Evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a interacționa direct cu prezentatorul, de a pune întrebări și de a înțelege în profunzime principiile cheie ale nutriției umane. Discuțiile au acoperit subiecte precum echilibrul nutrienților, importanța alegerilor alimentare și impactul acestora asupra stării generale de sănătate.

Atmosfera a fost plină de energie și entuziasm, iar participanții au plecat cu bagaje solide de cunoștințe pentru a-și îmbunătăți propria alimentație. Mulțumim tuturor celor care au participat și au făcut acest eveniment un succes remarcabil!

Dacă nu ai putut fi prezent, nu-ți face griji! PDF-ul “Principii Fundamentale de Nutriție Umană este acum disponibilă AICI pentru a fi explorată și înțeleasă în ritmul tău. Începe călătoria către o viață mai sănătoasă chiar acum!


Prezentarea dr. Nicolae Dan din 16 Noimebrie 2023, Biblioteca Națională a României

 

✏️ ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE:

ACCESEAZĂ SEMINARIILE VIDEO GRATUITE!

bio

📺 VĂ OFERIM SEMINARII VIDEO GRATUITE: https://herghelia.org/terapielifestyle​