ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Sorin Capră, orvosi főápoló egyszerű természetes gyógymódokat mutat be, amelyek otthon is gyakorolhatóak nagy hatékonysággal. Tekintse meg a sorozat KILENCEDIK szemináriumát az alábbiakban!

9. Betekintő a KILENCEDIK szemináriumba: Néhány hidroterápián alapuló kezelésről fogunk beszélni, és tényezőkről, amelyek a vízkezelések során fontosak, hogy megértsük e kezelések elvét, ahogy az egészségügyben mondjuk, fiziológiáját. A hidroterápiában ható tényezők a hőtényező, mechanikai- és kémiai tényezők.

!!!FONTOS!!! ELSŐ videószeminárium-sorozatunk véget ért! KÖSZÖNJÜK, hogy időt szánt rá, bízunk benne, hogy hasznosnak találta! Egyéb sorozatokon is folyamatosan dolgozunk, melyeket a rövidesen megosztunk! Szeretnénk a továbbiakban is hasznos témákkal szolgálni!  

A KÖVETKEZŐ SOROZAT egy SPECIÁLIS CSOMAG, amely újabb 8 előadást foglal magába, ugyancsak Dr. Moroșan Sorin előadásában, melyek a LELKI GONDOZÁS témakörébe esnek, amennyiben meg szeretné tekinteni, kérem keresse meg új weboldalunkon! www.HERGHELIA.hu 

Amennyiben hasznosnak találta az ELSŐ sorozatunkat kérem KLIKKELJEN az alábbiakban arra a címre/címekre amelyik a legjobban tetszett, hagyjon MEGJEGYZÉST, segítve ezzel az Ön soraiban lévő látogatókat! Köszönjük!

0. Élet És Egészség Folyóirat Bemutatása 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Jó egészséget kívánunk!

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Dr. Morosan - Ecography

Szolgáltatások és kezelések: A kezelési turnusok 11 napból állnak, pontos kezdési dátummal.  

Szolgáltatásaink: orvosi vizsgálat, EKG, periférikus érműködés felmérése (ér-Doppler), biokémiai orvosi analízisek, pakolások (paraffin, agyag, növényi szén), száraz és nedves szauna, jacuzzi, sószoba, gyógytorna (terem/medence), túravezetés és aerob gyakorlatok a szabadban, svédmasszázs, „0” koleszterintartalmú vegetáriánus étrend, vegetáriánus főzőkör, testsúlykontroll-program, dohányzásleszoktató-program, szaktanácsadás, elektroterápia, lézerterápia, mágneses terápia, ultrahang és egyéb szolgáltatások