ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintse meg a sorozat NYOLCADIK szemináriumát az alábbiakban!

8. Betekintő a NYOLCADIK szemináriumba: Ha meg akarjuk érteni, milyen a megfelelő pihenés, amely fenntartja a neurogenezis, az új agysejtek születését, akkor meg kell ismerkednünk a melatoninnal, ezzel a szervezetünk számára nagyon fontos vegyülettel. Legnagyobb részben az agyban a tobozmirigyben kerül kiválasztásra. Itt kerül kiválasztásra a testünk által termelt melatonin nagy része, de nemcsak itt termelődik melatonin, hanem az emésztőtraktusban is. Tehát ez a tobozmirigy feladata: mai tudásunk alapján 2 fő vegyületért a szerotoninért és a melatoninért felelős.

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Laborator

Megelőzés és kezelés: szívelégtelenség, koszorúér betegség, magas vérnyomás, magas koleszterin és vérzsírszint, cukorbetegség, reumatikus fájdalmak, túlsúlyosság, depresszió, álmatlanság, migrén, asztma, légúti megbetegedések, allergiák Mezőménes a megoldás! Koleszterinmentes diéta A New Start módszert alkalmazó központunkra jellemző a növényi alapú koleszterinmentes diéta. Különlegesen és szigorúan megtervezett, személyreszabott táplálkozási programmal rendelkezünk, amely kiváló eredményeket hoz emelkedett koleszterin-, triglicerid-, a vércukorszint esetén, vagy ha valaki pusztán fogyni szeretne. Napi rendszerességgel tartunk főzőtanfolyamot, ahol vendégeink elsajátíthatják az egészséges főzés csínját-bínját. A mezőménesi életmód tapasztalata látogatóink többségét visszatérésre ösztönzi.