ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintse meg a sorozat HETEDIK szemináriumát az alábbiakban!

7. Betekintő a HETEDIK szemináriumba: Szeretném felhívni a figyelmet a homociszteinre, ami egy igen káros vegyület az agy, az artériák és más részek számára is, de a legagresszívabb az agyra nézve. Jelenlétében sokkal gyorsabb az érelmeszesedés előrehaladása és az artériák eltömődése, ideértve az agyi ereket is; de az Alzheimer-kór lefolyása is. Nagyon veszélyes vegyület ez a szervezet számára. Mikor jelenik meg? Elsősorban akkor, ha a szervezetből hiányzik a B12 vitamin, a fólsav vagy más B vitaminok, mint például a B6 és B1 vitaminok.

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Erdei túra Mezőménesen

Isten hozta Mezőménesen! Gyönyörű táj és meleg, családias hangulat várja az ideérkezőket. A Mezőménesi Életmódközpont nagy gondot fordít vendégei kényelmére, így kétágyas, fürdőszobás szobákkal várja a pácienseket. Az orvosok, nővérek és terapeuták amerikai életmódközpontok által kidolgozott képzésben részesültek, és teljeskörű egészségügyi ellátást biztosítanak, nagy hangsúlyt fektetve a természetes gyógymódokra.

A Mezőménesi program Mezőménesen egy új életstílust ajánlunk, egészséges szokásokkal. New Start nevezetű programunk összhangban áll azokkal a tényezőkkel, amelyek nagymértékben befolyásolják egészségünket: táplálkozás, testmozgás, pihenés, levegő, víz, napfény, mértékletesség és Istenbe vetett hit. Orvosaink folyamatosan figyelemmel követik az Ön fejlődését a kezelés alatt. A program eredményeit saját laboratóriumunkban követjük nyomon. A következő betegségek esetén érünk el eredményeket: ischémiás szívbetegség, angina pectoris, magas vérnyomás, diabétesz, krónikus ízületi gyulladás, elhízás, depresszió, stressz.