ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintse meg a sorozat ÖTÖDIK szemináriumát az alábbiakban!

5. Betekintő az ÖTÖDIK szemináriumba: Neurokognitív zavarok meredek növekedése, a szorongásos-depressziós tünetek az orvos felkeresésének leggyakoribb okai. Látjuk, hogy mindez hatással van az akaraterőre, az élethez való hozzáállásra, és csökkenti a jó életmódbeli döntések meghozatalára való képességünket. Mégis különösen bátorító jó hírekkel szolgálhatok. Új neuronok, amik, differenciálatlan őssejtként kezdik, és mikor stimulust kapnak a BDNF fehérjétől, elindulnak a neuronná válás útján. Ez a specializációs folyamat, aminek a végére új, érett, működőképes idegsejtté válnak, 8 hétig tart.

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.