ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintse meg a sorozat HARMADIK szemináriumát az alábbiakban!

3. Betekintő a HARMADIK szemináriumba: Az ateroszklerotikus plakk mintha egy kapszulába lenne csomagolva. Ez a kapszula nagyon fontos, mert eleinte sima, ami azért jelentős, mert a vér könnyebben elsiklik felette. Még ha akadályt is jelent számára, mivel sima az akadály, átjut mellette az azon túl elhelyezkedő szövetekhez. Akkor van nagy probléma, ha nő a nyomás, főleg akut stressz esetén vagy nagyobb erőfeszítéseknél. Egész héten ül az irodában, a fejében ezeregy probléma, a plakkok remekül nőnek. De hétvégén gondolja, hogy ellensúlyozza a dolgos napok ülő életmódját. Jó kis grillezést szervez, aminek a csöpögő zsírjától ezek a plakkok be is gyulladnak. És amikor emellé, még erőkifejtést is végez focizás vagy röpizés közben... Mivel a szíve nincs hozzászokva, egy ilyen helyzetben a plakk egyszerűen kireped mint egy vulkán...

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Dragos Baescu

"Amikor először jöttem Mezőménesre, egy súlyos betegséggel való hosszú harc utáni felépülés kényszerített erre, másodjára azonban örömmel érkeztem! Mára már teljesen vegetáriánussá váltam és ez a fajta életmódváltás természetesen, magától történt meg. Az eredményeim csodálatos módon visszatértek a normális határok közé. A Teremtő, a hely összehasonlíthatatlan szépsége, a központ munkatársainak a kedvessége és felkészültsége, mind arra bíztat, hogy komolyan átértékeljem életstílusomat és új alapokra helyezzem azt." (Dragoș Băescu, úszás-oktató, Ploiești, Románia)