ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. Tekintse meg a sorozat MÁSODIK szemináriumát az alábbiakban!

2. Betekintő a MÁSODIK szemináriumba: Ahhoz, hogy megértsük a cukorbetegséget, idézzük fel egy kicsit a szénhidrátokat. Ezek jelentik a legjobb energiaforrást a sejtek számára. Minden feladatukhoz a sejtek kicsi hőközpontokból, mitokondriumokból nyerik az energiát, és ezek a mitokondriumok glükózzal működnek a legjobban. Az agy kizárólag glükózt használ energiaforrásként. Tegnap beszéltünk arrol, hogy a glükóz legjobb forrása nem a cukor, hanem a teljes kiőrlésű gabonák, gyümölcsök és zöldségek. Mikor ezeket fogyasztjuk, ezek az emésztőcsatornába jutnak, majd a gyomorban megőrlődnek és végül a vékonybélbe kerülnek. Itt érkeznek az enzimek, amik ollókként működve, felvágják a hosszú láncú poliszacharidokat (pl.a keményítő) egyszerű glükóz-egységekre, amelyek felszívódnak. Ezek a glükóz-egységek a vékonybélből szívódnak fel a bélbolyhokban lévő hajszálereken keresztül, és mi fog történni a vér cukorkoncentrációjával? Megnövekedik.

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Input your text in this area

Elisabeth Steenbock

"Negyedik alkalommal térek vissza Mezőménesre, és teljesen felújítva találom! Kényelmes szobái, melyek erkélyéről csodálatos látvány tárul az erdőre, felér egy elsőosztályú hotel körülményeivel. A több férőhelyes, gyógytornára alkalmas medence, a jól felszerelt torna/fitnessz terem, a változatos egészséges menü a gazdag salátáival, a világos étterem - melynek üvegfalai visszatükrözik a lenyűgöző tájat - mindezek a legjobbat adják a jólét és egészség visszanyeréséhez. Ez a terápia teljesen meggyógyított! Figyelemre méltó, hogy életemben először, Mezőménesen érte el a koleszterinszintem a normál értéket, és méghozzá mindenféle gyógyszer vagy injekció nélkül! (Elisabeth Steenbock, szociológus, Erkrath, Németország)