ÉletmódTerápia Szemináriumok

Az Életmódváltás Fejben Kezdődik. Dr. Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá.  

Tekintse meg a sorozat ELSŐ szemináriumát az alábbiakban!

1. Betekintő az ELSŐ szemináriumba: A metabolikus szindróma olyan, mint egy nagy jéghegy. Ami a víz felett látszik, elhanyagolhatóan kicsi rész ahhoz képest, ami a víz alatt van. Tehát, amikor a viszgálatok során kiderül, hogy magas a triglicerid- vagy vércukorszintünk, vérnyomásunk, s így tovább, vegyük észre, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. Alatta káros folyamatok forrnak, amik idővel nagyon rombolóakká válnak a szövetekre, elsősorban az agy szöveteire...

A folytatást megtalja a következő napokban a postafiókjában! Nincs feliratkozva hírleveleinkre és ismerőse által jutott erre az oldalra? Feliratkozhat hírleveleinkre ITT:

A SORON KÖVETKEZŐ VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI: 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról!

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon. Köszönjük!