ÉletmódTerápia Szeminárium DiaVázlatok

Az alábbiakban megtalálja az előző sorozat 9 PowerPoint DiaVázlatát videó formátumban! Reméljük hasznosnak találja, fogadja szeretettel

!!!FONTOS!!! ELSŐ videószeminárium-sorozatunk véget ért! KÖSZÖNJÜK, hogy időt szánt rá, bízunk benne, hogy hasznosnak találta! Egyéb sorozatokon is folyamatosan dolgozunk, melyeket a rövidesen megosztunk! Szeretnénk a továbbiakban is hasznos témákkal szolgálni! A KÖVETKEZŐ SOROZAT egy SPECIÁLIS CSOMAG, amely újabb 8 előadást foglal magába, ugyancsak Dr. Moroșan Sorin előadásában, melyek a LELKI GONDOZÁS témakörébe esnek, amennyiben meg szeretné tekinteni, kérem keresse meg új weboldalunkon! www.HERGHELIA.hu Amennyiben hasznosnak találta az ELSŐ sorozatunkat kérem KLIKKELJEN az alábbiakban arra a címre/címekre amelyik a legjobban tetszett, hagyjon MEGJEGYZÉST, segítve ezzel az Ön soraiban lévő látogatókat! Köszönjük!

0. Élet És Egészség Folyóirat Bemutatása 1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (39 perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34 perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38 perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33 perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31 perc) 6. Az AGY Tápláléka I. rész (33 perc) 7. Az AGY Tápláléka II. rész (37 perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36 perc)

Jó egészséget kívánunk!

Tapasztalatok...

Ossza meg véleményét a szemináriumról! 

Felmerült kérdés, vagy csak véleményét szeretné megosztani? Az alábbiakban megteheti! Köszönjük!

Az alábbi megjegyzés mező továbbá nem működik, kérdésekre-véleményekre, kérem használja a fenti mezőt! Köszönjük! Meglátogathatja új weboldalunkat a www.herghelia.hu oldalon.

Terasz

Örömmel vettük érdeklődését!

Az alábbiakban található letölthető dokumentumokban részletes tájékoztatást olvashat programunkról és ha szeretne valamelyik turnusunkra jelentkezni kitöltheti a jelentkezési űrlapot.

Előjegyzést szeretne tenni valamelyik turnusunkra, kérem kitöltve küldje be a jelentkezési űrlapot az informacio@herghelia.org e-mail címünkre!  

  • ÚTMUTATÓ JELENTKEZÉSHEZ, illetve BEVEZETŐ a Mezőménes-i programba letölthető INNEN
  • JELENTKEZÉSI ŰRLAP letölthető INNEN  


Amennyiben gondok merülnének fel a letöltéssel, az űrlap kitöltésévél vagy beküldésével, kérem keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy írjon az informacio@herghelia.org címünkre.  

Bármilyen egyéb kérdés és egyeztetési szándék esetén állunk szíves rendelkezésükre.  

Jó egészséget kívánunk!