Mezőménes-i Életmódközpont

“20 Év Tapasztalat, Több Mint 20.000 Páciens, 150 Éves Rendszer 

"A VEGETÁRIÁNUS étrend egészséges és jótékony hatású a különböző krónikus betegségek kezelésében, mint a szív- és érrendszeri megbetegedés és a cukorbetegség, ugyanakkor rákmegelőző hatással is bír." Amerikai Dietetikus Szövetség (American Dietetic Association)  

INGYENES ÉLETMÓDSZEMINÁRIUMOK A LEGÉGETŐBB KÉRDÉSEKKEL!  

Metabolikus Szindróma, Cukorbetegség, Magas Vérnyomás, Szívelégtelenség, Koszorúér Betegség, Reumatikus Fájdalmak, Emelkedett Koleszterin- és Vérzsírszint, Túlsúlyosság, Stressz, Depresszió, Álmatlanság, Migrén, Asztma, Légúti Megbetegedések, Allergiák megelőzhetőek, kezelhetőek...az alábbi videószemináriumokban ezekre a problémákra keressük a választ!

MEZŐMÉNESI PREVENTÍV EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ÉLETMÓDKÖZPONT célja a fizikai, társadalmi, erkölcsi egészségszinvonalának emelése, szakképzett egészségügyi nevelés és megelőzés által, amelyek összhangban vannak az orvosi tudomány fejlődésével és a keresztény lelkülettel.


ELSŐ INGYENES VIDEÓSZEMINÁRIUMAINK TÉMÁI:  

1. A Táplálkozás Hatása A Metabolikus Szindrómára (37perc) 2. Hogyan Alakul Ki A Cukorbetegség? (34perc) 3. Hogyan Védjük Az Artériákat? (38perc) 4. A HUMÁN Mikrobióta Egészségben, Betegségben (33perc) 5. ÚJ NEURONOK Az Agy Hatékonyságáért (31perc) 6. Az AGY Tápláléka I-II. rész (33perc) 7. Az AGY Tápláléka I-II. rész (37perc) 8. MELATONIN - A Pihenés És Feltöltődés Elengedhetetlen Eleme (37perc) 9. VÍZKEZELÉS, HIDROTERÁPIA Módjai és Hatásai | Egyszerű Gyógymódok A Páciens "Hátizsákjában" (36perc) 

Szeretne többet tudni intézményünkről? Tekintse meg az alábbi pár perces videóklippet!