Calendar

June 2019
S M T W T F S
« Dec    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Schimbări şi adaptări binevenite la Expoziţia de Sănătate din Târgu Mureş

Expoziţia de Sănătate de la Târgu Mureş a dorit să doboare recordul stabilit în primăvara la Braşov în ceea ce priveşte oferirea de analize gratuite. Cu toate că nu s-a reuşit acest lucru, acest eveniment a adus o schimbare profundă în profilul celor care au vizitat expoziţia.

Galerie Photo – Expoziţie de Sănătate – Tg. Mureş 11.2009

Înscriete-te la newsletter aici şi le poţi descărca pozele în rezoluţie maximă.

“Eram obişnuiţi cu persoane care doreau în primul rând să beneficieze de analize gratuite şi doar apoi în urma rezultatelor erau interesaţi de cum să îşi îmbunătăţească viaţa. De data aceasta am avut o surpriză. Mii de tineri şi elevi împreună cu profesorii lor au vizitat această expoziţie dorind să afle bazele unui stil de viaţă sănătos. Ne-am dat seama câtă nevoie are lumea de aceste evenimente şi de informaţii avizate. Adventiştii de ziua a şapte sunt, conform a numeroase studii internaţionale, unii dintre cei mai sănătoşi şi mai longevivi oameni. Cu ce drept ne putem permite să ţinem aceste „secrete” ascunse sub obroc?” ne-a declarat pastorul Horea Tămăşan, unul dintre organizatorii evenimentului.

Un alt element inedit, dar necesar pentru evenimentul din Târgu Mureş a fost prezentarea tuturor informaţiilor atât în limba maghiară cât şi în limba română pentru o mai uşoară întelegere a mesajelor transmise. Mass media au observat acest lucru şi jurnaliştii prezenţi au putut obţine informaţii şi declaraţii în limba pe care o preferau cititorii sau telespectatorii instituţiilor respective. Strategia a fost una câştigătoare iar impactul deosebit, reuşindu-se atragerea tuturor jurnaliştilor în mediatizarea acestui eveniment important pentru oraşul Târgu Mureş.

Expoziţia de Sănătate a fost organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi Centrul de Sănătate şi Medicină Preventivă Herghelia în parteneriat cu Primaria Târgu Mureş, Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, Direcţia de Sănătate Publică, Colegiul Medicilor, Clinica de Oncologie Târgu Mureş şi Asociaţia pentru Sănătate şi Educaţie.


SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline