Calendar

June 2019
S M T W T F S
« Dec    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Interviu cu cititorii revistei Viață+Sănătate

Interviu cu cititorii revistei Viață+Sănătate

Stimată d-nă Lili Adăscăliţei (Iaşi) iată-vă în sfârşit la Herghelia ! Am înţeles că vă doreaţi de mult lucrul acesta însă nu vi-l puteaţi permite…

Aşa este, de multă vreme mi-am dorit să ajung aici. Mare mi-a fost bucuria când am aflat că sunt aşteptată să vin la Herghelia pentrucă am câştigat concursul organizat de revista Viaţă + Sănătate. Cred din tot sufletul că Dumnezeu a condus lucrurile, prin experienţele pe care le-am trăit.

Ce ştiaţi despre Centrul de Sănătate Herghelia, înainte de a veni aici?

Nu ştiam mai mult decât ceea ce vorbeşte revista Viaţă + Sănătate despre el. Sunt abonată la revistă şi îmi place să o citesc. De fiecare dată găsesc lucruri interesante care mă ajută ca unele probleme de sănătate să le rezolv singură fără să mai apelez la medic. Revenind la întrebarea dvs, ştiam despre instituţie că este un Centru de sănătate unde se consumă o hrană sănătoasă, aşa cum a dat-o Dumnezeu atunci când l-a creat pe om.

V-a impresionat ceva în mod deosebit când aţi sosit la Herghelia?

Mi-a plăcut foarte mult aşezarea şi m-a impresionat primirea de la recepţie. Aveţi la recepţie un tânăr cu un suflet cald, ceea ce în societatea noastră de astăzi rar întâlneşti…

Aveţi probleme deosebite de sănătate încât vă doreaţi aşa mult să veniţi la
Herghelia ? Ce aşteptări aveaţi de la acest sejur ?

Probleme deosebite de sănătate nu am şi pentru aceasta îi mulţumesc lui Dumnezeu. Doream să mă odihnesc şi să mă relaxez puţin şi eram interesată să mai învăţ lucruri utile pentru sănătatea mea.Pot să spun, de asemenea că, nu m-am aşteptat să se întâmple ceea ce am văzut că se întâmpă aici, şi o spun în sens pozitiv : atât medicii cât şi terapeuţii, tot personalul medical se ocupă, îmbină, sănătatea fizică cu cea spirituală.

Spuneaţi că eraţi interesată să învăţaţi lucruri utile pentru sănătate, amintiţi un concept nou pe care l-aţi învăţat aici în cadrul programului nostru de educaţie pentru sănătate, concept care a împlinit o nevoie reală în viaţa dvs şi sunteţi determinată să-l aplicaţi de acum înainte.

Aşa cum am mai spus mi-a plăcut foarte mult felul în care medicii au tratat subiectele despre sănătatea fizică, legând-o de cea spirituală. Am înţeles că atitudinea mintală este esenţială în sănătate şi vindecare. Chiar şi Biblia afirmă că „ o inimă veselă este un bun leac, dar un duh zdrobit usucă oasele”. Doresc să mă raportez mai pozitiv la dificultăţile vieţii şi să fiu mai încrezătoare.

A adus Herghelia vreo schimbare în viaţa dvs ?

Da, nu numai una chiar mai multe. Mai întâi în ceea ce priveşte modul în care gândeam, spre exemplu. Nu am realizat până acum că educaţia copiilor noştri nu este completă dacă nu-i învăţăm şi cum să trăiască sănătos. Oare nu este sănătatea bunul cel mai de preţ pe care îl pot avea ?!

Suntem la sfârşitul sejurului dvs la Herghelia, ne-am bucurat să vă avem ca oaspete şi vă dorim din suflet continuarea cu succes a stilului nou de viaţă pe care l-aţi învăţat aici.

Vă mulţumesc şi eu din suflet şi vreau să adresez un ultim mesaj cititorilor revistei Viaţă + Sănătate, tuturor acelora care vor să se bucure de viaţă aşa cum ne-a dat-o Dumnezeu, să trăiască sănătos : Veniţi la Herghelia căci nu veţi regreta!

Interviu realizat de :
Valentina Dan, MPH


SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline