Calendar

December 2017
S M T W T F S
« Dec    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

?tiri recente

Herghelia - Înscriere pentru buletinul informativ
Resurse cre?tine, ?tiri, g?zduire web...

Herghelia – un miracol cotidian!

Nu v-ar plăcea să pierdeţi în greutate fără să trebuiască să vă înfometaţi pentru aceasta, să vă plimbaţi în răcoarea dimineţii pe poteci şerpuind prin păduri nesfârşite de stejari pe unde doar din când în când câte o căprioară răzleaţă să vă mai amintească faptul că încă sunteţi pe pământ … să fiţi aşteptat mai apoi la masa întinsă, cu miros de pâine aburindă ca cea din cuptorul bunicii, de pe care să puteţi alege după plăcere delicatese proaspete şi aromate din fructe, zarzavaturi şi legume culese din grădină chiar înainte de a fi servite … şi, ca cireaşa de pe tort, pe un fond de Chopin să urmeze o baie de levănţică, continuată de un masaj suedez relaxant?

Ca şi când toate acestea n-ar fi suficiente, doar după câteva zile să vi se spună că valorile colesterolului, tensiunii arteriale şi glicemiei d-voastră au intrat în limite normale. Nu-i aşa că sună incredibil? Totuşi, acesta este impactul unui sejur la Herghelia şi cei peste 10 000 de oaspeţi care ne-au trecut pragul certifică acest adevăr.

HERGHELIA este caldă, primitoare şi are o frumuseţe aparte în orice anotimp. Fie că este vorba doar de un concediu sănătos, lună de miere sau tratament, Herghelia vă promite o experienţă unică ce vă va schimba cursul vieţii spre mai frumos şi mai bine.

Vă interesează?
Sunteţi bine venit!


SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline